Yan Dal Başvuruları

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

2018-2019 GÜZ YARIYILI YILI YAN DAL PROGRAMI DUYURUSU

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca 2018– 2019 Güz Yarıyılı Yan Dal Programı başvurularında aranan şartlar ve takvim aşağıda belirtilmiştir.

1-Başvurular, ilan edilen başvuru takviminde belirtilen son başvuru tarihine kadar ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe yapılır.

2- Bir öğrenci aynı anda birden fazla yandal programına tercih sıralaması yaparak başvurabilir.

3-Başvurularda çekilme işlemi yapılmış (W notu alınmış) dersler, alınmamış ders kapsamında değerlendirilir.

4-Öğrencinin yandal programına başvurusunun geçerli olabilmesi için;

a) Başvurduğu yarıyıla kadar anadal lisans programında aldığı tüm kredili derslerden DD veya üzeri ve ortalamaya katılmayan derslerden YT notu almış olması ve genel not ortalamasının en az 2.50 olması,

b) Öğrencinin anadal lisans programına kayıt yaptırdığı ilk yarıyılından itibaren en erken üçüncü, en geç beşinci yarıyılının başında başvurmuş olması gerekmektedir.

B - GEREKLİ BELGELER (Başka bir fakülteye başvuru yapılması halinde)

1- Öğrenci Belgesi

2- Not belgesi (onaylı transkript).

C – YAN DAL PROGRAMI MÜRACAAT TARİHLERİ

09 Temmuz 2018

İlgili fakültelere müracaatın başlangıç tarihi

20 Temmuz 2018

İlgili fakültelere müracaatın son günü

23 Temmuz – 03 Ağustos 2018

10 Ağustos 2018

Sonuçların ilgili fakülte web sitesinde ilan edilmesi

D- YAN DAL PROGRAMI KONTENJANLARI

Kontenjanlar

E- İLGİLİ BAĞLANTILAR

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yan Dal Programı Yönergesi için tıklayınız

06 Temmuz 2018, Cuma / 231 defa okundu.