2020-mühendislik Tamamlama Sınavı Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2020-MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA SINAVI SONUÇLARINA GÖRE

ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2020-Mühendislik Tamamlama) sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kayıtları, 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili Fakültelerde şahsen yapılacaktır.

Kayıt için gerekli belgeler:

1. Teknik Eğitim Fakültesi mezuniyeti YÖKSİS’ten kontrol edilecektir. YÖKSİS’ten kontrol sağlanamaması durumunda Teknik Eğitim Fakültesi lisans diplomasının aslı, geçici mezuniyet belgesinin aslı veya diplomanın kayıp olması durumunda diploma kayıp belgesinin aslı. (Aslı görüldükten sonra iade edilecektir.)
  2. Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı)
  3. Nüfus cüzdanının okunaklı fotokopisi
  4. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

Kayıtla ilgili önemli notlar:

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmez.
  2. Normal öğretim programlarına kayıt yaptıracak adaylar ilgili fakülteye kayıtlarını şahsen yaptırıp öğrenci numaralarını öğrendikten sonra, öğrenci numaraları ile Ziraat Bankası ATM’lerinden 210,5 TL katkı payını ödeyeceklerdir.
  3. İkinci öğretim programlarına kayıt yaptıracak adaylar, ilgili fakülteye kayıtlarını şahsen yaptırıp öğrenci numaralarını öğrendikten sonra, öğrenci numaraları ile Ziraat Bankası ATM’lerinden 830,5 TL öğrenim ücretini ödeyeceklerdir.
  4. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan veya öğrenim ücretini ödemeyen aday herhangi bir hak iddia edemez.
  5. Lisans programından mezun olamayan adayların yerleştirildikleri programa kayıtları yapılamaz.
  6. Mühendislik Tamamlama Programı kapsamında kayıt yaptıran öğrenci, “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği” hükümlerine tabidir.
  7. Ders programları hakkında bilgilendirme ilgili Bölüm Başkanlıkları tarafından yapılacaktır.
16 Ekim 2020, Cuma / 677 defa okundu.