Spor Bilimleri Fakültesi Bölümlerine Yerleşen Adaylar İçin Kayıt Tarihleri ve Gerekli Belgeler

2024 ÖZEL YETENEK SINAVI (ÖZYES) PROGRAMLARI KAYIT DUYURUSU

2024 ÖZYES Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Evliya Çelebi Yerleşkesinde 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar, kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖZYES Sonuç Belgesi (Kazandı Belgesi).

2- 2024 Yılı ÖZYES Sınavı Sonuçları (Ayrıntılı Puanlama Belgesi).

3- Lise Diploması Fotokopisi (Aslı, kayıtta ibraz edilmek şartıyla, e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

4- Kimlik Fotokopisi

5- İkametgâh Belgesi (e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

6- Vesikalık Fotoğraf (4,5 x 6 cm boyutunda 6 adet).

7- Askerlik Tecil Belgesi (Erkek Öğrenciler İçin - e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

8- Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

9- Sağlık (Heyet) Raporu (En az 5 doktor tarafından düzenlenecek heyet raporu vermeye yetkili özel ya da devlet

hastanelerinden alınması gereklidir. 29 Kasım 2024 tarihine kadar teslim edilebilir).

10- Engelli Sağlık Kurulu Raporu (Engelli Başvurusunda Bulunan Öğrenciler İçin).

11- Milli Sporcu Belgesi (Milli Sporcular İçin).

12- Adayların Sporcu Özgeçmiş Belgeleri (Sporcu Özgeçmiş Belgeleri)

Kayıt Adresi

Spor Bilimleri Fakültesi, Evliya Çelebi Yerleşkesi/ Kütahya

Tel: (0274) 443 68 12, (0274) 443 68 48

11 Ekim 2024, Cuma / 162 defa okundu.