2020-2021 Yaz Okulunda Üniversitemizden Ders Alacak Diğer Üniversite Öğrencilerinin Dikkatine

Yaz okulunda açılacak dersleri ilgili fakülte/meslek yüksekokullarının internet sitelerinden öğrenebilirsiniz.

Üniversitemiz Senatosunun 10.06.2021 tarihli ve 21 sayılı kararı ile 2020-2021 Yılı Yaz Okulu Uzaktan Eğitimle yürütülecektir.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi  Yaz Okulu Uzaktan Eğitim Uygulama Esasları

Bu kapsamda diğer üniversite öğrencilerinden, Üniversitemizde Yaz Okuluna ders kaydı yapmak isteyenler 28 Haziran 2021 Saat 09:00 -10.07.2021 23:59 tarihleri arasında aşağıdaki adresten başvuru yaparak üniversitemiz öğrenci bilgi sistemine kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt işlemi yapılan ve başvurusu onaylanan öğrencilerin, obs.dpu.edu.tr adresinde yer alan öğrenci girişi sekmesinden öğrenci numarası ve kendilerine e-posta ile gönderilen parola ile birlikte giriş yaparak, 2020-2021 Yaz Okulu Akademik Takviminde belirtilen tarihlerde ders ücretlerini ödemeleri ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Birden fazla birimde ders kaydı yapmanız gerekiyorsa, diğer birimi kayıt tarihlerinde kayıt olduğunuz birimdeki ders seçimi işlemi bittikten sonra ogrisl@dpu.edu.tr adresine öğrenci numaranızı belirterek mail ile bildiriniz.

Ön başvurulardaki yoğunluğa bağlı olarak, başvuruda istenen bilgilerin kontrolü ve ön başvuru onayları 1-2 gün içerisinde gerçekleşecektir. Bu süre zarfında tarafınıza e-posta ile OBS giriş parolası gönderilmemiş ise, girilen bilgilerde hata söz konusu olabileceğinden kayıt olunan birim ile aşağıdaki tabloda belirtilen birime ait kurumsal e-posta adresi aracılığıyla irtibata geçmeniz gerekmektedir.

YAZ OKULU AÇILMASI PLANLANAN FAKÜLTE /  MESLEK YÜKSEKOKULLAR

Birim Adı Kurumsal E-Posta Adresi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iibfdekanlik@dpu.edu.tr
Fen Edebiyat Fakültesi fef@dpu.edu.tr
Mühendislik Fakültesi mf.dekanlik@dpu.edu.tr
Simav Teknoloji Fakültesi simavteknoloji@dpu.edu.tr
Mimarlık Fakültesi mimarlik@dpu.edu.tr
Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi kubfa@dpu.edu.tr
Gediz Meslek Yüksekokulu gedizmyo@dpu.edu.tr
Emet Meslek Yüksekokulu emetmyo@dpu.edu.tr
Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ksbmyo@dpu.edu.tr
Pazarlar Meslek Yüksekokulu pazarlarmyo@dpu.edu.tr
Hisarcık Meslek Yüksekokulu hisarcikmyo@dpu.edu.tr

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

26 Temmuz 2021, Pazartesi / 50491 defa okundu.