2022 Sağlık Lisans Tamamlama Programları Kayıt Duyurusu

2022 SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMLARI KAYIT DUYURUSU

2022 Yılı Sağlık Lisans Tamamlama Programları yerleştirme sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan adaylar, elektronik kayıt işlemlerini 30 Eylül - 5 Ekim 2022 tarihleri arasında e-devlet kapısı üzerinden "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak yapabilecektir. E-devlet üzerinden e-kayıt zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır, E-devlet üzerinden e-kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle e-kayıt yapamayan adayların şahsen kayıt işlemleri ise, ilgili fakültede 30 Eylül - 07 Ekim 2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar, kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Ayrıca, e-kayıt yaptıran adaylar ders intibakları ve kayıt için gerekli belgelerini bir dilekçe ile birlikte 07 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar ilgili fakülteye şahsen teslim gerekmektedir.

Şahsen Kayıt İçin Gerekli Belgeler

30 Eylül – 07 Ekim 2022 tarihleri arasında ilgili fakülteye teslim edilecektir.

• Nüfus Cüzdanı/ T.C. Kimlik Kartı
  • Ön lisans Diploması (Kontrol edildikten sonra iade edilecektir)
  • Sonuç Belgesi
  • Onaylı Transkript (Ders intibak işlemleri için gerekli)
  • Onaylı Ders İçerikleri (Ders intibak işlemleri için gerekli) *

NOT : (*) 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Sağlık Lisans Tamamlama Programlarına başvuruda bulunacak öğrencilerimiz https://obs.dpu.edu.tr/oibs/bologna adresinden ders içeriklerine ulaşılabilecektir. Diğer üniversitelerden başvuruda bulunacak öğrencilerin kendi Üniversitelerinden benzer yolla temin edecekleri ders içerikleri kabul edilecektir.

Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti (Harç) Tutarları

Fen Edebiyat Fakültesi/ Biyokimya (NÖ)– 231,50 TL (Güz Dönemi)

NOT:  Normal Öğretim Programlarına yerleşen adayların, normal öğretim katkı payını ödemeleri gerekmektedir.

Kayıt Adresi

Fen Edebiyat Fakültesi, Evliya Çelebi Yerleşkesi/ Kütahya

Tel: (0274) 443 30 09, (0274) 443 30 13

28 Eylül 2022, Çarşamba / 331 defa okundu.